onsdag 14 mars 2012

Snygga stolar på Rum och TrädgårdPå Rum och Trädgård i förra veckan såg jag dessa snygga utemöbler av teak och svarta polyetenband från Green Garden Home. De ser nästan ut som innestolar och fanns både med karm och utan. Eftersom vi ska måla vårt hus i svart lasyr kunde jag genast se dem framför mig stående på vårt trädäck. Det här med flätade "sadelgjordar" passar in precis i den stil vi tänkt oss. Maken och jag ska åka och titta på dem ikväll så att han får provsitta. Bordet hade en konstig sandpapprig yta så det är inte aktuellt. Är inne på något egensnickrat istället (men det har jag inte talat om för maken än). :-)


Hos Green Garden Home fanns även den här lilla pallen. Och Hasselfors som ju har ljusa idéer ibland lanserar för året gödning i brustablettform för inomhusväxter och en burk med gödningspulver för utomhusbruk (se bilder nedan). Tabletterna lägger man i 2 liter vatten och pulvret i burken räcker totalt till 200 liter näring. Bra idé att vi ska slippa bära hem en massa vatten. När kommer Blomstra-pulvret undrar jag?4 kommentarer:

 1. Mycket snygga stolar. Ser dem framför mitt Falu-grå hus också. Har du pris på dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är nu några stolar rikare! Matsalsstolen har ord pris 1295 kr och mässpris 905 kr, karmstolen ord pris 1795 kr och mässpris 1260 kr. Serien heter Vaxholm. De kommer att vara med på Äntligen hemma-mässan och på Trädgårdsmässan och har väl gissningsvis samma mässpriser då som på Rum & Trädgård. Annars går det väl alltid bra att koppla på charmen för att få ett bra pris, alltid värt att prova.

   Radera
 2. Tack för prisuppgift. Stolarna är verkligen snygga!

  SvaraRadera
 3. Vad fint huset ser ut!Låter härligt om det blir klart till påsk.
  Jag undrar hur lång tid tog det innan dina camelia frön grodde?
  Kunde inte hålla mig o "pillade"upp mina och inget hade hänt på flera veckor...slipade du på dina?Om du gjorde det var på fröet...
  Har beställt den där boken du tipsade om för ett tag sedan.Var inne i en bokhandel först o bläddra lite :-) den blir perfekt til den vetgiriga brorsdottern som fyller 7 i Maj.
  KRAM från mig!

  SvaraRadera