onsdag 14 mars 2012

Nu har jag sett huset + vilken tur att jag börjat blogga

Nu har det varit mycket ett tag och jag ligger lite efter på bloggen. Det viktigast är att jag äntligen sett huset i verkligheten. Vi var på Öland i helgen och pratade med alla hantverkare utom rörmokaren och försökte få dem att förstå hur gärna vi vill att allt ska vara klart till påsk (plus att vi svarade på lite frågor och ställde några egna). Så nu håller jag tummarna för att huset är inflyttningsklart då. Det vore så kul!

En sak vi gjorde på Öland var att prata färger, eller kulörer som det så fint heter, med målaren. Det slutade med att jag var mycket tacksam att jag börjat blogga. Vi hade valt en vit färg som heter Snö på väggarna, från Nordsjö. När jag skrev om detta på bloggen fick jag en kommentar från Ika om hur de hade jobbat med att hitta en vit färg som stämde med fönsterfordren. Nu visade det sig att våra färdigmålade foder var i standardfärg med lite gult inslag (stockholmsvitt) och Snö som vi hade valt gick mer åt det blå, vilket hade gjort att fordren hade sett gula ut. HUA! Så nu har vi valt samma färg på väggarna som på fordren, S0502Y glans 7. De kommer ändå att skilja sig åt lite eftersom väggfärgen är matt. Men vilken tur att jag kom ihåg Ikas kommentar när vi stod där och diskuterade, tack Ika.

1 kommentar:

  1. Aaaaa va glad jag är att man kunnat bidra till något kreativt på någon annans bygge. Kanske någon mer som fått tips men det är inte många som hör av sig.
    Tack för att du delade med mig!!

    SvaraRadera